Haz

Okulumuz öğrencileri ile birlikte piknik gezisi yapıldı. Bu piknik gezisinde mezun olan 8.sınıf öğrencilerimizin mezuniyeti kutlandı.

Haz

Beden eğitimi öğretmenimiz Fatma ALGÜL ve Okul müdür yardımcımız Jiyan DENİZ COŞKUN geleneksel çocuk oyunlarını yaşatma projesi başlığı altında okul bahçemize geleneksel çocuk oyunlarından sek sek oyun çizimini gerçekleştirmişlerdir.

May

İlçemiz şube müdürlerinden Yusuf ARİ ve Mahmut HANGÜL'ün katılımlarıyla okulumuz Tübitak 4006 Bilim Şenliğinin açılışı gerçekleştirilmiştir. Tekler jandarma karakol komutanlığı personelinin ve diğer ziyaretçilerimizin katılımlarıyla öğrencilerimiz projelerini sunmuştur.

Nis

Kaymakamımız ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr.Nuri Mehmetbeyoğlu, okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü,

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayıp öğrencilerimizin hazırladığı kısa skeçler,canlandırmalar ve şiir dinletileri ile son bulmuştur.