10 Kasım Atatürk'ü Anma programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzun basketbol sahası yenilenerek öğrencilerimize daha iyi hizmet vermeye hazır hale getirilmiştir. Emeği geçen okul müdürümüz Doğukan TÖMEK'e ve personelimiz Naim DEMİR' e teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun bina kapısı ve dış kapı boyaları tazelenmiştir.

Ekm

Okulumuzun basketbol potasının boyası yenilenmiştir.

Ekm

Erciş Tekler Üzümlü Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin güvenliği ve bilinçli davranışlarını teşvik etmek amacıyla Erciş ilçesi genelinde gerçekleştirilen deprem tatbikatını okumuz öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştirdik. Bu tatbikat, deprem anında doğru davranışları öğretmek ve öğrencilerimizin güvende olmalarını sağlamak için büyük bir öneme sahipti.

Ekm

Okul psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenimiz Gülşen SİYAHTAŞ rehberlik pano çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun kışa hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken kalorifer ve kazan onarımlarımız gerçekleştirilmiştir. Yüksekte olan pencerelerimize güvenlik önlemi olarak demir parmaklıklar taktırılmıştır.

Ekm

Okulumuz bahçesinde bulunan trafonun öğrencilerimize zarar vermemesi için açıkta kalan bölüme demir kapı takılmıştır. Bunun yanında öğlen yemeği sonrası oluşan çöp birikintilerinin etrafa saçılmasını engellemek amacıyla çöp kovası yapımı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzun ve ek binamızın kışa hazırlıkları devam ediyor. Bu bağlamda okulumuzun sirkülasyon pompası onarımı ve yemekhanemizin hidrofor onarımı gerçekleştirilmiştir. Kalorifer peteklerimiz de temizlenip kışa hazır hale getirilmiştir.

Ekm

lköğretim Haftası Kutlu Olsun!

İlköğretim Haftası kutlama programımızı gerçekleştirdik. Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda okulumuza yeni gelen 5. sınıf öğrencimize ve tüm okula çikolata dağıtılarak hoş geldin denildi. Öğrencilerimiz haftanın anlamı ile ilgili konuşmalar yaparak şiirler okudu. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının seminer haftasını öğretmenlerimizle birlikte tamamlamış bulunmaktayız. Sayın Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN 'in iyi dilekleri ile başladığımız yeni eğitim öğretim dönemimizi başarılı bir şekilde geçirmek dileğiyle tüm öğretmen, öğrenci ve sevgili velilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenniz ederiz.

Eyl

Okul bahçemizde bulunan Atatürk Büstümüzü okul müdürümüz, okul personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte yenileyerek öğrencilerimizin milli duygularının ve Atatürk sevgilerinin pekişmesini sağladık.

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetleri

May

Okulumuzun kademe bazında örnek öğrencileri ve okul örnek öğrencimiz törende okul müdür yardımcımız Ahmet ÖZDEMİR tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerine yönelik İbrahim TÜLÜ kışlasına gezi düzenlendi. Geziye gelen öğrencilerimiz gerek davranış yönünden iyi olmaları ve sorumluluk sahibi olmaları sebebiyle öğrenciler geziye götürüldü. Gezide kışla bahçesi, spor salonu ve bazı askeri çalışma bölgeleri gezildi. Öğrenciler komutanlara merak ettikleri soruları sordu hoş bir sohbet gercekleşti. Emeği geçen öğretmenimiz Merve GÜNGÖR'e teşekkür ederiz.