May

Okulumuzun matematik öğretmeni Jiyan DENİZ COŞKUN'nun öğrencilerimizle birlikte yapmış oldukları proje tişörtlerimiz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçe sosyal hizmetlerinin okulumuza ziyaretinde kız çocuklarımızın erken yaşlarda evlendirilmesi hakkında seminer düzenlenerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Tekler Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Okul müdürümüz Doğukan TÖMEK'in konuşması ile başlayan program; şiir dinletileri, oratoryo gösterisi, koro dinletisi, dans gösterileri ve çeşitli oyunlarla devam etti.

Programdan sonra öğretmenlerimizin, okul müdürümüzün ve jandarma karakol komutanlığının koltuklarını yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza devrettik.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin fen bilimleri dersinde öğretmenimiz Eda FAHRİOĞLU ile yapmış oldukları fen bilimleri projelerimiz.

Nis

Okulumuzda Otizm Farkındalık günü kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Tekler jandarma karakol komutanlığı personelini okulumuzu ziyaret ederek öğrenciler ile tanıştılar.

Mrt

21 Mart Dünya Dowm Sendromu Farkındalık gününde okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

''Gerçek dostlar kromozom saymaz. Çünkü down sendromu 1 eksiklik değil +1 fazlalıktır.''

Mrt

İlçe geneli deneme sınavı yapılmıştır.

Mrt

Çanakkale: Sözlükler de geçmez lakin gönüllerde ve tarihte; Bir devrin battığı, Türk'ün yedi düvele kafa tuttuğu, Türk ulusunun küllerinden doğduğu yer manalarına gelir.
Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.
Onlardan geriye kalan bu topraklar, bu vatan. Çanakkale şehitleri anma gününü saygıyla anıyoruz.

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü (12 Mart) münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Mrt

İlçemiz Atakan Çelik Kültür Merkezinde sergilenen Bilim Fuarına tüm okul öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Öğrencilerimize bu fırsatı sağlayan başta Sn. Valimiz Ozan BALCI 'ya Sayın İlçe Kaymakamımız ve Başkan Vekilimiz Nuri MEHMETBEYOĞLU'na Atakan ÇELİK Kültür Merkezi Müdürü Sn. Kurbani ÖZDAŞ ve Yardımcısı olan Sn. Rıza CEYHAN hocamıza şükranlarımzı sunuyoruz.

Mrt

İçe Millli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup ALHAN ve Şube Müdürümüz Mahmut HANGÜL okulumuzu ziyaret ederek sınıflarda öğrencilerle buluştular.

Mrt

Yerli malı haftasıyla beraber okulumuzda bilinçli tüketim, tutumluluk ve yerli mallarımız üzerinde farkındalık yaratmak amaçlı gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde tüm öğrencilerimiz çok eğlenceli ve lezzet dolu bir gün geçirdiler.

Mrt

Okulumuz öğretmeni Doğukan TÖMEK tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyor, Gazi Mustafa Kemal'i minnetle anıyoruz.

Haz

Beden eğitimi öğretmenimiz Fatma ALGÜL'ün düzenlediği sınıflar arası futbol turnuvası yapıldı. Turnuvada maçın adaletli yürütülmesini sağlayan okulumuz öğretmenlerinden Ahmet ÖZDEMİR'in hakemliği ile maçlar yürütüldü. Sınıflar arası yapılan Futbol turnuvasında öğrencilerimiz Futbolun keyifli anlarını yaşadılar sınıflar arası birlik ve beraberlikte kaybetme ve kazanma duygularını geliştirerek spor ile iç içe vakit geçirdiler.