Mrt

Öğrencilerimiz Gazze’deki katliamlar karşısında sessiz eylem yaptılar. Gazze’de katledilen çocuklar anısına okul bahçesine çorap ve ayakkabı bıraktılar. Sessizliğin sesi olan duyarlı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve dünyaya verdikleri mesajı sizlere iletiyoruz: KATLİAMI DURDURUN !

Mrt

6 Şubat Depreminin yıl dönümününde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına saygı duruşunda bulunduk. Deprem tatbikatı ve deprem anında yapılması gerekenleri kısaca öğrencilerimize hatırlattık.

Mrt

Filistin’de yapılan katliamlara karşı duyarsızlaşmamak için öğrencilerimizle birlikte yaptığımız programda Filistin’de yaşananları göstermek amacıyla fotoğraf sergisi, kendi yazmış olduğumuz oratoryo gösterimi ve koro dinletisi ile programımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Emeklerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz ve belli aralıklarla denetimini yaptığımız  ''Temiz Sınıfım'' projesi başlığı altında üst üste 3 defa temiz sınıf seçilen 7/B sınıfının bu üstün başarısından dolayı sınıflarında sergilemek üzere temiz sınıf kupası verilmiştir. Öğrencilerimizin ve sınıf öğretmenleri Eda FAHRİOĞLU'nun gösterdiği bu hassasiyetten ötürü sınıfı askeri geziye götürülmüştür. Orada sinema gösterimi, askeriye tanıtımı ile keyifli vakit geciren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin kendilerinin hazırladıkları Filistin programında kendi yazdıkları şiirler ile anlamlı bir dinleti gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimizin bu hassasiyetinden ötürü tebrik ederiz.

Mrt

Okul panomuzu yenileyerek kullanılabilir hale getirdik.

Mrt

Okulumuzun su basınç tüpü onarımı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okul olarak kutladığımız Yerli Malı Haftasından geri kalan eğlenceli anlar.

Şbt

Dönem sonunda öğrencilerimizin kendilerinin yazıp oynadıkları tiyatro gösterisi. Emeği gecen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Ruhları şad olsun.

Ara

Eğitim öğretim kalitemizi arttırmak, velilerimizle iş birliği içerisinde olmak için 1.Dönem 1.Veli toplantımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Ara

''Şiddet kaderiniz değil. Şiddete göz yummayın, sessiz kalmayın.''

ŞİDDETE HAYIR!

Ara

Tekler Üzümlü Ortaokulu ailesi olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla ve gururla kutladık.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Geleceğimizin Şekillendiren Öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER Gününü Kutladık.

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her turlu fedakârlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Ara

Yol çalışması yapılarak okulumuzun önüne kadar sıcak asfaltımız atılmıştır.